Social

Brug sociale medier professionelt, og skab resultater

Sociale medier er mere end gratis kanaler. Vi hjælper dig til succes ved at fokusere på både strategi og lavpraktik, så du ikke spilder tid og penge på bare at holde profilen i gang.

LinkedIn: Styrk salg igennem jeres digitale netværk

I nutidens arbejdsliv er der værdi i et godt netværk og professionelle netværksrelationer – særligt inden for B2B. Derfor har mange virksomheder etableret en virksomhedsprofil på LinkedIn, ligesom de fleste medarbejdere har en personlig profil. Her ligger et stort potentiale i at udnytte LinkedIns muligheder for at skabe synlighed, trafik til website, leadgenerering og stærkere kunderelationer.

Facebook & Instagram: Masser af potentiale – også for B2B

Alle er på Facebook og Instagram – også dine B2B-kunder og kontakter. Samtidig er Facebooks muligheder for målrettet annoncering og overskuelige budgetter også meget attraktiv for B2B-virksomheder, som vil være til stede i kundernes newsfeed eller i annoncerne ved siden af. Facebook udvikler sig konstant med nye teknologier og funktioner, og denne kompleksitet gør, at stadig flere virksomheder overlader det til specialister at sikre, at de når frem med deres budskaber på denne platform.

Kom i gang eller op på næste niveau

I Essens har vi hjulpet flere B2B-kunder på tværs af brancher med at arbejde professionelt med sociale medier. Vi er jævnligt ude hos virksomheder og afholde LinkedIn oplæg med et kick-off for medarbejderne, så de forstår værdien af selv at være aktive, og konkret får at vide hvad de kan gøre for at sætte deres faglige relationer i spil på LinkedIn. Dermed kan virksomheden bruge deres netværk som en konkurrencefordel, når det gælder leadgenerering og rekruttering. For at skabe målbare resultater med både LinkedIn og Facebook er det vigtigt at have jeres formål og jeres målgruppe(r) på plads fra start. Det sikrer, at teknologien på de sociale medier arbejder for jer, og dermed undgår I, at sociale medier bliver spild af tid i en ressourcekrævende hverdag.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring i vores nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

Sådan rykker du dit salg med LinkedIn

Morgeninspiration om LinkedIn 19. november kl. 9:00-11:30

Vi er ofte ude hos virksomheder for at afholde oplæg om LinkedIn med et kick off for medarbejderne, og nu deler vi ud af vores erfaringer til en morgeninspiration.

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Har du lagt et post på LinkedIn og forsøgt at uploade et billede, som ender i et mærkeligt format? Eller måske er billedet uklart, når man klikker på det?

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.