Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi

Derfor er marketing ingenting uden en strategi

Et utal af medier og marketingbegreber byder sig til, og som virksomhed kan det være fristende at kaste sig over dem alle. Marketing er aldrig et formål i sig selv. Det handler altid om at styrke jeres virksomhed med fokus og retning mod de forretningsmæssige mål.

Hvor skal I hen? Et er sikkert: Er det uklart for jer, er det uklart for jeres kunder, medarbejdere og forbindelser. Det kræver fokus og retning at komme sikkert fra A til B, og derfor starter marketing med en klar strategi.

Brug strategi til at forene marketing og salg

I Essens slår vi et slag for at forene marketing og salg og nedbryde silotanken mellem medier og de mange marketingbegreber. Marketing handler helt enkelt om at tiltrække, bearbejde eller fastholde kunder.

Vi arbejder hver dag med B2B-kommunikation og marketing på alle relevante medieplatforme og kanaler, så vores kunder kommer nærmere deres forretningsmæssige mål. Det er det, vi som bureau og samarbejdspartner arbejder på og naturligvis, det vi bliver målt på.

En strategi der skaber resultater

Strategien er enkel: Få en strategi, og få mest ud af dit marketingbudget. Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbreve eller følg os på LinkedIn.

Dette er måske også interessant for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed.
Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – intern og eksternt.

5-tips-til-nyhedsbrevet-dine-kunder-vil-laese

5 tips til nyhedsbrevet dine kunder vil læse

Du får ikke kundernes opmærksomhed ved at skrive for meget om dig selv og dit produkt. Vi har samlet 5 tips til nyhedsbrevet, som dine kunder vil læse.

Sådan får du nye kunder på listen

Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Her er 3 tips til, hvordan du får nye kunder på listen.

DI sætter fokus på fremtidens kunder – hvordan servicerer vi dem bedst?

Hvordan servicerer vi fremtidens kunder bedst?

Essens var med på Dansk Industris salgskonference ‘Customer is King’, der med et spændende program var en stor succes for de 350 deltagere.

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.