Sådan får du nye kunder på listen

Efter GDPR-bølgen rullede ind over os, er den største udfordring med e-mail marketing, at få potentielle kunder til at tilmelde sig nyhedsbrevet. Derfor har vi samlet 3 effektive tips til, hvor og hvordan du får nye kunder på listen.

1. Benyt den personlige kontakt

Med en dobbelt opt-in kan en permission opnås flere steder i virksomheden som eksempelvis i kundeservice, hvor medarbejdere er i personlig eller telefonisk kontakt med kunder. Derudover kan du på messer og konferencer benytte den personlige kontakt til at skabe relationer, og få dine nye kontakter til at skrive sig op til dit nyhedsbrev, imens I står sammen på messen.

2. Brug de digitale touchpoints

En permission er kun ét klik væk. Når først potentielle kunder er inde på jeres website eller besøger jeres profil på sociale medier, så har de allerede udvist en interesse for jeres virksomhed. Brug denne mulighed til at få dem til at tilmelde sig jeres nyhedsbrev. Gør formularen tilgængelig og indbydende. En pop-up kan fungere, men det kan også være tilstrækkeligt med et relevant link i dit indhold.

3. Kombinér med et fagligt tilbud

Har du svært ved at få solgt ideen om nyhedsbrevet til dine kunder, så prøv at kombinere dit budskab med et godt tilbud. Her tænker vi ikke en konkurrence, hvor kun en eller få personer får noget af værdi. Brug tilbud med faglig relevant værdi, som eksempelvis apps eller bøger. Husk også at være tydelig i din kommunikation i forhold til dine hensigter med en tilmelding til nyhedsbrev.

Bag ethvert @ gemmer der sig en levende person og et potentielt salg. @’et er med andre ord første skridt på vejen mod et salg. Se hvordan du opnår succes med dine nyhedsbreve, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få løbende flere artikler som denne.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.