Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Få vores 3 gode råd her

Har du lagt et post på LinkedIn og forsøgt at uploade et billede, som ender i et mærkeligt format? Eller måske står billedet forvrænget eller uklart, når man klikker på det? Måske har du helt opgivet at få grafik med? Så er du absolut ikke alene. Men fortvivl ikke, for her giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du sikrer, at dine billeder eller grafik fremstår professionelt hver gang.

Her er de 3 gode råd

Følger du disse tre enkle steps, lover vi, at du opnår et flot billede/grafik til dit LinkedIn-post:

  1. Brug KUN billeder/grafik, der er taget/tilpasset et horisontalt format.
  2. Vil du sikre, at din modtager rent faktisk afkoder billedets eller grafikkens budskab, kan du med fordel bruge formatet 1200×628 px.
  3. Rækkefølgen er afgørende, så når du skal lave dit post, bør du uploade billedet som det første. Derefter kan du indsætte tekst, CTA og link. Sætter du derimod linket ind først, henter LinkedIn automatisk et billede fra den landing page, du henviser til, og derved opnår du ikke den maksimale plads i din målgruppes feed. Så start altid med at uploade billedet eller grafikken, og skriv derefter.

Styrk dit budskab med billeder og grafik

Det er vigtigt, at du bruger visuelt materiale som billeder eller grafik, der understøtter din tekst, overskrift eller dit link. Først og fremmest skaber godt visuelt materiale opmærksomhed i LinkedIns Newsfeed, og kan fungere som en stopeffekt ved at pirre modtagers nysgerrighed og dermed være afgørende for om dit nyhedspost bliver set, læst og ikke mindst klikket på. Derudover understøtter gode billeder budskabet i din tekst, således at din pointe fremstår endnu klarere for modtageren.

Brugen af grafik og billeder sikrer dig altså endnu mere synlighed i brugerens feed, og øger dermed din chance for, at brugeren aktivt forholder sig til det. Og det er jo trods alt en af de primære målsætninger med dit post.

Rigtig god fornøjelse. Kommer du i problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 229 149.

Savner du inspiration til din virksomheds LinkedIn-strategi?

Eller hjælp til at motivere resten af organisationen til at støtte op om indsatsen på LinkedIn? Så giv os et kald. Vi har allerede hjulpet mere end 30 danske B2B virksomheder i gang på LinkedIn, og vi deler gerne vores viden.

Der er værdi i et godt netværk

Læs mere om vores arbejde med sociale medier her…

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.