Sådan skabte vi VM-engagement i hele huset

Her på Essens er herresiden jo lidt i undertal, og med et VM om hjørnet var der et ønske om, at Mette, Susi, Bolette, Teresa og Helle også ville diskutere, om Island nu kunne slå Argentina. Og det lykkedes. Måske kan det inspirere?

Fra start havde vi herrer egentlig kun et mål om at skabe interesse for emnet, vi havde ingen idé om, at den kunne blive så stor. Da alle kvinderne havde trukket fire hold – vi andre måtte nøjes med tre – gik snakken straks på, hvad man kunne vinde. Det blev chokolader og et system, hvor man var sine lande og spillede om chokolader hver gang. Det er her, Marokko vs. Iran bliver en spændende kamp!

– Øv, jeg tabte til Jesper igen

Alle kan følge kampprogrammet i frokoststuen. Her kan man både se kommende kampe, og resultaterne af dem der er spillet. Samt analysere lidt på fremtiden. Det er tydeligt markeret, at fx Rusland vs Saudi Arabien er en kamp mellem Susi og Mette.

Resultatet har været, at der allerede inden første spark opstod en udfordring om at have sine hold hængende på en original måde på væggen. Herefter har der dagligt været udvekslinger af chokolader, analyser, brok over sine hold og alt det andet, der hører til et rigtigt VM i fodbold.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.