Kom til gratis seminar d. 28/01-2016

Vi starter 2016 med et seminar for B2B-virksomheder, der arbejder med leads, markedsføring og loyalitet via digitale medier, og som ønsker overblik over muligheder for optimering samt indsigt til at skabe stærkere resultater!

Er I lige så digitale som jeres kunder?

Torsdag d. 28. januar fra kl. 09-11 gennemgår vi styrker og svagheder ved de mest anvendte digitale medier med det formål at inspirere og skabe grundlag for styrke arbejdet med digital marketing. Hvordan sikres trafikken til jeres website og hvordan kan I arbejde målrettet med optimering af Google-ranking? Er I lige så digitale som jeres kunder, og hvad kan I gøre for at fastholde kunders loyalitet og skabe “top of mind”, der kan styrke den samlede salgsindsats?

Dette seminar blev afholdt d. 28/01-2016

Klik her for at modtage en invitation næste gang vi afholder et seminar…

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.