Seminar i en af Københavns ældste og mest markante bygninger: Børsen

Verden er i forandring og antallet af medier er eksploderet. Med en målsætning om at være synlig i markedet, kan man nemt få spredt sin markedsføring spredt så meget, at den ikke bliver målrettet. Det kan være svært at vide, hvilke medier, der skal satses på.

Torsdag d. 12. marts satte Essens sammen med brancheforeningen Professionel Elektronik fokus på, hvordan deres medlemmer får mest ud af deres marketing-ressourcer. Arrangementet blev afholdt midt på børsgangen i den smukke og historiske Komitesal og det blev til en snak om permissionopsamling, e-mail marketing, leadgenerering og fodbold.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde, så følg Essens på Linkedin eller modtag vores nyhedsbrev.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.