Morgeninspiration om LinkedIn

Du er sikkert allerede på LinkedIn og dine kunder er helt sikkert på LinkedIn – for i dag er der værdi i et godt netværk og professionelle netværksrelationer.

Arbejder du med din virksomheds profil på LinkedIn, så ved du også, at det lavpraktiske ofte bliver en barriere for at opnå dén succes, I ønsker.

Kom med til vores morgeninspiration om LinkedIn d. 19. november kl. 09:00-11:30

Vi har hjulpet flere B2B-kunder i industrien og den tekniske branche med at arbejde professionelt med deres digitale netværk på LinkedIn. Vi er ofte ude hos virksomheder for at afholde oplæg om LinkedIn med et kick off for medarbejderne, og nu deler vi ud af vores erfaringer og indsigter herfra.

Det kan du høre mere om på vores LinkedIn-morgeninspiration, hvor du får tips og teknikker til at opnå mere succes i det daglige arbejde med LinkedIn.

Det kommer vi omkring

  • Sådan lægger du strategiske og realiserbare mål for dit arbejde med LinkedIn
  • Den enkelte medarbejders rolle for bedst at nå ud til kunderne
  • Hvilket indhold hitter på LinkedIn og hvilket indhold er no-go?

Tilmeld dig og få individuel feedback på din virksomhedsprofil

Arrangementet er gratis og finder sted i vores lokaler på Carl Jacobsens Vej 37E i Valby. Du får individuel feedback på din virksomheds LinkedIn-profil og eventuelt på din personlige profil, hvis det ønskes. Derfor er der et begrænset antal pladser til arrangementet.

Opdateret:
Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer og derfor er dette seminar aflyst. Arrangementet bliver flyttet til en endnu ukendt dato.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.