Morgeninspiration om Google

I dag er kunderne digitale superbrugere, der proaktivt søger informationer før et køb eller valg af ny leverandør. Og her er Google deres “No. 1 Go-to-Guy”.

Det er hos Google, at kunderne tilegner sig den nødvendige og specifikke viden, når de skal vælge en ny leverandør. Derfor kan vi ikke længere komme uden om vigtigheden af at ligge i toppen af søgeresultaterne.

Bliv dus med Google til vores morgeninspiration d. 22. oktober kl. 09:00-11:00

Vi laver effektiv søgemaskineoptimering, der sikrer øget trafik til vores kunders websites og disse indsigter vil vi gerne dele ud af. Kom med til vores morgeninspiration om SEO, hvor vi gør arbejdet med SEO til at forstå, så du kan tage styring af søgemaskineoptimering på jeres website og nå til tops på Google.

Det kommer vi omkring til vores morgeninspiration om SEO

  • Trin for trin guide – sådan arbejder du med SEO på jeres website
  • Tips til det sproglige indhold – både på tekster og struktur
  • Kendskab til hvordan du dokumenterer dit SEO-arbejde

Tilmeld dig og få individuel feedback på dit websites tilstand

Arrangementet er gratis og finder sted i vores lokaler på Carl Jacobsens Vej 37E i Valby. Du kan få individuel feedback på din virksomheds digitale tilstedeværelse, hvis det ønskes. Derfor er der et begrænset antal pladser til arrangementet.

Opdateret:
Vi følger selvfølgelig myndighedernes retningslinjer og derfor er dette seminar aflyst. Arrangementet bliver flyttet til en endnu ukendt dato.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.