Kategorier Digital marketing, Essens, Seminarer

Personlig branding: Bliv faglig influencer med karismatisk kommunikation

Flere og flere produktspecialister og ingeniører indtager de digitale kanaler for at markedsføre faglige kompetencer. Med kombinationen af video, SoMe og digital marketing er influencer-formatet for alvor ved at finde sin form som personlig branding i industrien og de tekniske brancher.

Jo mere din virksomheds eksperter er synlige som faglig influencere på video, i artikler, på webinar eller på scenen, jo mere værdifuld er deres ekspertise for din virksomhed. At sælge tekniske løsninger på et kundemøde er noget helt andet end at stå foran et kamera eller et større publikum. Her er det ingen hemmelighed, at nogle produktspecialister og ingeniører har svært ved at brænde igennem.

Seminar om personlig branding torsdag d. 17. marts kl. 08:30-11:30

Sammen med Mathias Bruhn afholder vi et seminar om personlig branding og karismatisk kommunikation, der er færdigheder, som alle kan lære at mestre. Seminaret er en spændende mulighed for dig, der ønsker at sætte din tekniske ekspertise og erfaring i spil som faglig influencer. På seminaret vil du få konkrete redskaber, der booster din gennemslagskraft – også digitalt.

Bliv klogere på

  • Karismatisk kommunikation i industrien og de tekniske brancher
  • Sammenhængen mellem personlig branding og branding af virksomheden
  • Konkrete metoder der booster din gennemslagskraft som faglig influencer
  • Fremtoning på kamera og på scenen med henblik på stemme og kropssprog

Tilmelding og praktisk info

Karisma er grundlæggende et redskab, som griber ind i den gnist, der startede din passion for at blive fagligt dygtig. Den gnist skal kunne mærkes i din rolle som ekspert – også digitalt. Arrangementet er gratis og finder sted i vores lokaler på Carl Jacobsens Vej 37E i Valby med indregistrering fra kl. 08:00-08:30.


Tilmeld dig her

    Mathias Bruhn har siden 2011 hjulpet fagfolk og specialister hos bl.a MOE, Novo Nordisk og IDA Lederne med at blive bedre til at kommunikere deres viden og idéer på en karismatisk og effektiv måde. Desuden fungerer Mathias Bruhn som ekstern lektor på henholdsvis DTU og Copenhagen Business School.