Kunden…og Google har magten

Kunden har taget magten. Denne marketingpræmis er ens for os alle. Kunden søger information og viden, og de er proaktive som aldrig før – fordi information og viden er tilgængelig som aldrig før. Google er med sit enkle søgefelt blevet kundens “No. 1 Go-to-Guy”. Her tilegner kunden sig den nødvendige og specifikke viden, der i købsprocessen former, styrker og dermed afgør hvilket køb kunden foretager hos hvilken leverandør.

Antallet af medier er eksploderet, og det er svært at opnå opmærksomhed

Nok er Google blevet vores allesammens “Go-to-Guy”, men Google er ikke den eneste spiller i mediemarkedet. Antallet af medier, kanaler og platforme er eksploderet og udvikler sig konstant – det samme er gældende for mængden af online indhold og information, hvilket gør det sværere og sværere at opnå synlighed.

Essens havde en udsendt medarbejder til konferencen “Native Advertising Days”, hvor et stærkt program af internationale eksperter med stor dedikation satte fokus på at hjælpe marketingfolk til succes med at få kundernes opmærksomhed og vigtigere endnu kundernes engagement.

Native advertising skaber engagement fordi det er relevant for kunden

Native advertising handler i bund og grund om at få den ønskede opmærksomhed hos kunderne. Det handler om at kunne levere relevant information og viden til såvel potentielle som eksisterende kunder for henholdsvis at etablere nye samarbejder og fastholde eksisterende.

Ved konferencen blev der virkelig delt ud af alt fra faglig indsigt og teknologiske værktøjer, casestudies fra bl.a Carlsberg og PostNord, samt bedste praksis, how-to guider, analyse, branchenyheder og forskning.

Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke lade være. Vi har naturligvis altid vores kunders mål for øje. Og leverer løsninger baseret på vores kunders specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder? Ring til os eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få samtidig vores bog “Fra sporadisk annoncering til systematisk B2B-markedsføring” – den er gratis.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.