Branding

Er I kendte for det,
I er gode til?

I dag er det ikke nok at være de mest kompetente – din virksomhed skal også være kendt for det. Vi hjælper med effektiv branding, der styrker jeres profil i markedet og relation til kunderne.

Hvorfor er branding vigtigt?

Mange virksomheder konkurrerer på produkt og pris og forsømmer at få budskabet om deres kompetencer og services effektivt ud over rampen. Uanset om I er en gammel eller nystartet virksomhed, skal I kommunikere det, I er gode til – og fokusere på, hvordan I skiller jer ud som samarbejdspartner. I dag er branding et konkurrenceparameter, der kan være med til at forløse jeres virksomheds fulde potentiale.

Få en målrettet profil, der skaber værdi

En klar brandprofil tager afsæt i jeres strategiske mål og er velfunderet i jeres virksomhedskultur. Det giver en stærk drivkraft, hvor alle i virksomheden har fælles fokus på, hvad I er gode til i forhold til andre aktører i markedet. Samtidig er en skarp brandprofil med til at skabe en sammenhængende kundeoplevelse, som dermed styrker jeres relation til både nye og eksisterende kunder.

Branding kan aflæses på bundlinjen

Brandprofilen er fundamentet i enhver marketingaktivitet. Med den kan I agere hurtigt og effektivt i en dynamisk og kompleks verden og skabe resultater med det, I er gode til. Hos Essens udvikler vi salgsunderstøttende og værdiskabende B2B-marketing ud fra jeres forretningsmæssige fokus. Vi involverer os i jeres kerneydelse og virkelighed. Vores mission er at styrke jeres forretning – internt og eksternt.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.