Branding

Er I kendte for det,
I er gode til?

I dag er det ikke nok at være de mest kompetente – din virksomhed skal også være kendt for det. Vi hjælper med effektiv branding, der styrker jeres profil og relation i markedet.

Hvorfor er branding vigtigt?

Mange virksomheder konkurrerer på produkt og pris, og forsømmer at få budskabet om deres kompetencer og services effektivt ud over rampen. Uanset om I er en gammel eller nystartet virksomhed, skal I kommunikere det, I er gode til – og fokusere på, hvordan I skiller jer ud som samarbejdspartner. I dag er branding et konkurrenceparameter, der kan være med til at forløse jeres virksomheds fulde potentiale.

Få en målrettet profil, der skaber værdi

En klar brandprofil tager afsæt i jeres strategiske mål og er velfunderet i jeres virksomhedskultur. Det giver en stærk drivkraft, hvor alle i virksomheden har fælles fokus på, hvad I er gode til i forhold til andre aktører i markedet. Samtidig er en skarp brandprofil med til at skabe en sammenhængende kundeoplevelse, som dermed styrker jeres relation til både nye og eksisterende kunder.

Branding kan aflæses på bundlinjen

Brandprofilen er fundamentet i enhver marketingsaktivitet. Med den kan I agere hurtigt og effektivt i en dynamisk og kompleks verden og skabe resultater med det, I er gode til. Hos Essens udvikler vi salgsunderstøttende og værdiskabende B2B-marketing ud fra jeres forretningsmæssige fokus. Vi involverer os i jeres kerneydelse og virkelighed. Vores mission er at styrke jeres forretning – internt og eksternt.

Mette Nissen Pedersen - Partner i Essens Kommunikation

Få en skarpere brandprofil

Essens Kommunikation har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, primært inden for industrien og den tekniske branche. Vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige fokus.

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info