Digital marketing

Tiltræk og fasthold dine kunder digitalt

Med digital marketing er du proaktiv i markedet – og du sikrer, at din virksomhed og dine sælgere er synlige over for de kundeemner, der skal frem i salgstragten.

Indfrier I jeres digitale potentiale?

I en verden, hvor kunderne er digitale superbrugere, stilles der konstant større krav til, hvordan du som virksomhed er i kontakt med dine kunder. Kunderne forventer i dag personaliserede kundeoplevelser, der servicerer dem under hele kunderejsen – fra de indledende overvejelser til købsbeslutningen.

Relationer er et must i salg

Det kræver tid og ressourcer i salg at pleje de personlige relationer. Og her kan det strategiske arbejde med digital marketing understøtte den værdifulde kundekontakt. Med en systematisk indsats på tværs af medier sikres kundernes oplevelse af kontakt med jeres virksomhed, så I forbliver top of mind hos kunderne.

Marketing er ikke et formål. Formålet er at styrke salg.

Digital marketing har mange discipliner. Alle med det formål at være salgsunderstøttende aktiviteter. Marketing handler om at tiltrække, bearbejde og fastholde kunder. Hos Essens slår vi et slag for at forene marketing og salg og nedbryde silotanken mellem de enkelte discipliner og medier.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.