Digital marketing

Tiltræk og fasthold dine kunder digitalt

Med digital marketing er du proaktiv i markedet – og du sikrer, at din virksomhed og dine sælgere er synlige over for de kundeemner, der skal frem i salgstragten.

Indfrier I jeres digitale potentiale?

I en verden, hvor kunderne er digitale superbrugere, stilles der konstant større krav til, hvordan du som virksomhed er i kontakt med dine kunder.Kunderne forventer i dag personaliserede kundeoplevelser, der servicerer dem under hele kunderejsen – fra de indledende overvejelser til købsbeslutningen.

Relationer er et must i salg

Det kræver tid og ressourcer i salg at pleje de personlige relationer. Og her kan det strategiske arbejde med digital marketing understøtte den værdifulde kundekontakt. Med en systematisk indsats på tværs af medier sikres kundernes oplevelse af kontakt med jeres virksomhed, så I forbliver top of mind hos kunderne.

Marketing er ikke et formål. Formålet er et styrke salg.

Digital marketing har mange discipliner. Alle med det formål at være salgsunderstøttende aktiviteter. Marketing handler om at tiltrække, bearbejde og fastholde kunder. I Essens slår vi et slag for at forene marketing og salg og nedbryde silotanken mellem de enkelte discipliner og medier.

Bestil bogen om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche fra Essens Kommunikation.

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info