Digital marketing

Indfrier I jeres digitale potentiale?

Styrk gennemslagskraften og salgsarbejdet ved at automatisere kommunikationen efter kundens adfærd. Vi tager os af de digitale muligheder og skaber skarpe leads.

Marketing automation er kommet for at blive

I en verden, hvor kunderne er digitale superbrugere, stilles der konstant større krav til, hvordan du som virksomhed er i kontakt med dine kunder. De forventer personaliserede kundeoplevelser, der med relevant indhold servicerer dem under hele kunderejsen – fra de indledende overvejelser til købsbeslutningen. Derfor er marketing automation dét, alle taler om. Og det er aldrig for sent at komme i gang.

Sådan skaber vi den personlige kundeoplevelse

Det kræver tid og ressourcer at skabe det personlige indhold, der er altafgørende for at vække og fastholde dine kunders interesse. Nøglen til succes ligger i at arbejde strategisk og kreativt med håndtering af data og indhold. Vi baserer en automatiseret kommunikation på kundens præferencer og historik, og skaber personlige kundeoplevelser ved at tilpasse budskaber ud fra kundens adfærd.

Få mere trafik til dit website og varme leads til salg

Medmindre du har en webshop, er formålet med den digitale kundeoplevelse sjældent et her-og-nu-salg. For set med salgsbrillerne på, ligger marketing automations store potentiale i at sikre servicen omkring dine kunder.

Ved at importere data om kundernes digitale adfærd, øges dit vidensniveau om den enkelte kunde. Dermed kan du effektivisere din digitale marketingindsats og gøre dig mere aktuel for kunderne – hvilket er med til at skabe kvalificeret leads til din salgsafdeling.

Mette Nissen Pedersen - Partner i Essens Kommunikation

Digital B2B-marketing, der skaber værdi

Hos Essens har vi siden 2003 arbejdet med B2B-marketing – primært inden for industrien og den tekniske branche. Vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige fokus.

Kontakt os og lad os tage en snak om, hvordan I får indfriet jeres fulde potentiale.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info