E-mail marketing

Hvornår har I sidst talt med alle jeres kunder?

Nyhedsbrevet er stærkest til at understøtte den personlige kundekontakt, og ét klik kan være starten på et nyt salg. Vi hjælper dig med at nå ud til både potentielle og eksisterende kunder.

Vær proaktiv og bliv top of mind

I dag søger vi viden og information på især Google, men også når vi takker ja til at modtage nyhedsbreve. Med et sign-up til et nyhedsbrev, viser potentielle kunder interesse i jeres virksomhed, faglighed og produkter.

E-mail marketing er en mulighed for hurtigt og effektivt at nå jeres kunder – og derfor skal I skabe godt indhold. Relevant og vedkommende indhold er med til at etablere en god kunderelation og bringe jer top of mind hos kunderne.

Vær relevant for kunderne

Formlen bag et effektivt nyhedsbrev er, at det har et klart budskab og stærkt, fagligt indhold. Og så skal det være relevant for den enkelte kunde. For når kunderne er glade for nyhedsbrevets indhold, styrkes deres opfattelse og relation til jeres virksomhed, hvilket kan generere salg.

På den måde er e-mail marketing en af de mest effektive måder at positionere sig på. Hos Essens har vi en stor case-portefølje, som kan dokumentere effekten af vores arbejde med e-mail marketing.

Arbejd smart og få succes med dine nyhedsbreve

Alle, der arbejder med e-mail marketing ved, at det kræver erfaring og hårdt arbejde at skabe det gode indhold. Derudover skal de tekniske muligheder udnyttes optimalt for at ramme modtagerens indbakke.

Du skal turde tænke stort, arbejde smart og udnytte de ressourcer, du har til rådighed, for at dine leads kvalificeres til salgsafdeling. Hos Essens har vi netop den faglige erfaring, der skal til for at udnytte de digitale muligheder og skabe succes med e-mail marketing.

Mette Nissen Pedersen - Partner i Essens Kommunikation

Bliv top of mind hos kunderne

Hos Essens har vi siden 2003 arbejdet med B2B-marketing – primært inden for industrien og den tekniske branche. Vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige fokus.

Kontakt os og hør mere om, hvordan du kan bruge @’et som en digital krog og motor til at nå ud til alle dine kunder.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info