E-mail marketing

Hvornår har I sidst talt med alle jeres kunder?

E-mail marketing til B2B er stærkest til at understøtte den personlige kundekontakt, og ét klik kan være starten på et nyt salg. Vi hjælper dig med at nå ud til både potentielle og eksisterende kunder.

Vær proaktiv og bliv top of mind

I dag søger vi viden og information på især Google, men også når vi takker ja til at modtage nyhedsbreve. Med et sign-up til et nyhedsbrev viser potentielle kunder interesse i jeres virksomhed, faglighed og produkter.

E-mail marketing er en mulighed for hurtigt og effektivt at nå jeres kunder – og derfor skal I skabe godt indhold. Relevant og vedkommende indhold er med til at etablere en god kunderelation og bringe jer top of mind hos kunderne.

Vær relevant for kunderne

Formlen bag et effektivt nyhedsbrev er, at det har et klart budskab og stærkt, fagligt indhold. Og så skal det være relevant for den enkelte kunde. For når kunderne er glade for nyhedsbrevets indhold, styrkes deres opfattelse og relation til jeres virksomhed, hvilket kan generere salg.

På den måde er e-mail marketing en af de mest effektive måder at positionere sig på. Hos Essens har vi en stor case-portefølje, som kan dokumentere effekten af vores arbejde med e-mail marketing.

Arbejd smart og få succes med dine nyhedsbreve

Alle der arbejder med e-mail marketing ved, at det kræver erfaring og hårdt arbejde at skabe det gode indhold. Derudover skal de tekniske muligheder udnyttes optimalt for at ramme modtagerens indbakke.

Du skal turde tænke stort, arbejde smart og udnytte de ressourcer, du har til rådighed, for at dine leads kvalificeres til salgsafdeling. Hos Essens har vi netop den faglige erfaring, der skal til for at udnytte de digitale muligheder og skabe succes med e-mail marketing.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.