Grafisk design

Skiller I jer ud i markedet?

Få en stærk og målrettet visuel identitet, der skaber genkendelighed i markedet. Vi hjælper med at udvikle et grafisk design, der klart kommunikerer, hvem I er, og hvad I står for.

Vis hvem I er med en stærk visuel identitet

Kreativitet bevæger verden fremad og har igennem tiden opbygget stærke brands med en genkendelig visuel identitet. Her fungerer logoet ofte som virksomhedens hjerte og er et af flere elementer bag en stærk visuel identitet.

Med afsæt i strategisk forarbejde er en stærk visuel identitet solidt forankret i virksomhedens mission, vision og værdier, hvilket er med til at skabe en samlet profil på tværs af medier.

Godt grafisk design er god kommunikation

Formålet med et godt grafisk design er at forstærke dine budskaber gennem det visuelle udtryk. Derfor skal det grafiske design tilpasses de medier, det anvendes i.

I Essens har vi solid erfaring og ægte kærlighed til det grafiske fag. Vores målsætning er, at det grafiske design skaber værdi – ved at det formidler, engagerer og inspirerer til handling.

Grafisk design der sætter sig fast – og på tværs

Professionelt grafisk design er kernen i vores arbejde, og sammen med vores kunder har vi skabt løsninger, der dækker alt fra brevpapir til messestand og webdesign, applikationer, film og animationer. Vores løsninger er altid baseret på vores kunders specifikke behov. Vi har altid vores kunders mål for øje – uanset størrelsesforhold.

Bestil bogen om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche fra Essens Kommunikation.

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info