Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres profil og bundlinje

Med kampagner kan I opnå øget kendskab, flere leads, nye kunder og mere aktivitet. Vi er med fra strategi til lavpraktik.

Målret aktiviteter i effektive kampagner

Kampagner er et effektivt værktøj til at skabe fokus på en del af forretningen og nå målbare resultater inden for en given periode. Formlen bag en succesfuld kampagne er at have en klar målsætning, et stærkt budskab og en medieplan, der rammer både målgrupper og budget helt perfekt.

De digitale teknologier giver mulighed for at arbejde hurtigt og automatiseret i komplekse flows, hvor vi sammenkører data på tværs. Andre gange kan et simpelt klistermærke på det rette sted gøre hele forskellen.

Vi er med vores kunder hele vejen

Når vi i Essens udvikler målrettede kampagner sammen med vores kunder, bringer vi alle vores kompetencer i spil. Fra den hårde dataanalyse til det kreative koncept, skarpe content og de visuelle effekter. Fra medieplanlægning til pakning og distribution. Og fra digital automatisering til afrapportering og optimering. Vi er med vores kunder hele vejen, fordi deres resultat – og dermed vores succes – bliver afgjort af hver detalje i kampagneprocessen.

Kend din performance og nå stærkere resultater

I Essens elsker vi tal og statistik, og sammen med vores kunder oplever vi stor succes med at måle og optimere kampagner med afsæt i data. For når der spores på kampagnens aktiviteter, som fx trafik, likes og klik kan vi effektmåle og endnu bedre: Vi får værdifuld viden om kunderne. Den kan vi herefter bruge målrettet i salgsindsatsen.

Klik her og bestil Essens' nye bog om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info