Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres profil og bundlinje

Med kampagner kan I opnå øget kendskab, flere leads, nye kunder og mere aktivitet. Vi er med fra strategi til lavpraktik.

Få opmærksomhed hos helt nye målgrupper

Markedet er i evig forandring og der er kamp om kundernes opmærksomhed. Her er kampagner et effektivt værktøj til at trænge igennem opmærksomhedsfilteret til en målgruppe, der ligger uden for din kernegruppe. Med en målrettet indsats har du mulighed for at skabe opmærksomhed omkring en del af forretningen og nå målbare resultater inden for en given periode.

Målret aktiviteter i effektive kampagner

Formlen bag en succesfuld kampagne er at have en klar målsætning, et stærkt koncept og en medieplan, der rammer målgrupper og budget helt perfekt. Med de digitale teknologier er der mulighed for at arbejde hurtigt og automatiseret i komplekse flows, hvor data sammenkøres på tværs. Andre gange kan et simpelt klistermærke på det rette sted gøre hele forskellen.

Kend din performance og opnå varme leads

Når vi i Essens udvikler målrettede kampagner sammen med vores kunder, bringer vi alle vores kompetencer i spil. Fra den hårde dataanalyse til det kreative koncept, skarpe budskaber og de visuelle effekter. Vi optimerer kampagnen løbende med afsæt i data – for når der spores på kampagnens aktiviteter, opnås værdifuld viden om kunderne, som efterfølgende kan bruges målrettet i salgsindsatsen.

Bestil bogen om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche fra Essens Kommunikation.

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info