Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres profil og bundlinje

Med kampagner kan I opnå øget kendskab, flere leads, nye kunder og mere aktivitet. Vi er med fra strategi til lavpraktik.

Få opmærksomhed hos helt nye målgrupper

Markedet er i evig forandring og der er kamp om kundernes opmærksomhed. Her er kampagner et effektivt værktøj til at trænge igennem opmærksomhedsfilteret til en målgruppe, der ligger uden for din kernegruppe. Med en målrettet indsats har du mulighed for at skabe opmærksomhed omkring en del af forretningen og nå målbare resultater inden for en given periode.

Målret aktiviteter i effektive kampagner

Formlen bag en succesfuld kampagne er at have en klar målsætning, et stærkt koncept og en medieplan, der rammer målgrupper og budget helt perfekt. Med de digitale teknologier er der mulighed for at arbejde hurtigt og automatiseret i komplekse flows, hvor data sammenkøres på tværs. Andre gange kan et simpelt klistermærke på det rette sted gøre hele forskellen.

Kend din performance og opnå varme leads

Når vi i Essens udvikler målrettede kampagner sammen med vores kunder, bringer vi alle vores kompetencer i spil. Fra den hårde dataanalyse til det kreative koncept, skarpe budskaber og de visuelle effekter. Vi optimerer kampagnen løbende med afsæt i data – for når der spores på kampagnens aktiviteter, opnås værdifuld viden om kunderne, som efterfølgende kan bruges målrettet i salgsindsatsen.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.