SEO & SEM

Er I synlige, når jeres kunder spørger Google?

Topplaceringer på Google er vigtige, men kommer ikke af sig selv. Med vores opdaterede viden og tekniske kompetencer kan vi hjælpe jer med at komme til tops på Google.

Google er kundernes Go-to-Guy

I dag er kunderne digitale superbrugere, der proaktivt søger informationer online, når de skal vælge leverandør. Her er Google kundernes No. 1 go-to-guy, når de skal tilegne sig viden i købsprocessen.

Derfor kan vi heller ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at ligge i toppen af søgeresultaterne. Hos Essens er vi certificeret i Google Analytics, og vi har bred erfaring med at SEO-optimere websites.

Sådan kommer I til tops i søgeresultaterne

Google udvikler sig konstant, og nye muligheder byder sig hele tiden til inden for teknik (SEO) og annoncering (SEM).

Denne kompleksitet gør, at stadig flere virksomheder vælger at overlade det til specialister for at sikre, at virksomheden er synlig over for potentielle kunder. Hos Essens arbejder vi hver dag med at skabe øget trafik til vores kunders websites, bl.a. gennem effektiv SEO.

Fra formodninger til data

Vi elsker tal og statistik. De giver os mulighed for at skabe bedre resultater og arbejde smartere. Konkret oplever vi, sammen med vores kunder, stor succes med at måle og optimere digital marketing med afsæt i data.

Samtidig er der i dag specialiserede værktøjer og muligheder, så vi gennem marketing kan hente værdifuld viden om kundernes adfærd, som vi kan bruge i salgsindsatsen fremadrettet. Dermed kan salg og marketing arbejde tættere sammen.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.