SEO & SEM

Er I synlige, når jeres kunder spørger Google?

Topplaceringer på Google er vigtige, men kommer ikke af sig selv. Med vores opdaterede viden og tekniske kompetencer kan vi hjælpe jer med at komme til tops på Google.

Google er kundernes Go-to-Guy

I dag er kunderne digitale superbrugere, der proaktivt søger informationer online, når de skal vælge leverandør. Her er Google kundernes No. 1 go-to-guy, når de skal tilegne sig viden i købsprocessen.

Derfor kan vi heller ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at ligge i toppen af søgeresultaterne. Hos Essens er vi certificeret i Google Analytics, og vi har bred erfaring med at SEO-optimere websites.

Sådan kommer I til tops i søgeresultaterne

Google udvikler sig konstant, og nye muligheder byder sig hele tiden til inden for teknik (SEO) og annoncering (SEM).

Denne kompleksitet gør, at stadig flere virksomheder vælger at overlade det til specialister for at sikre, at virksomheden er synlig over for potentielle kunder. Hos Essens arbejder vi hver dag med at skabe øget trafik til vores kunders websites, bl.a. gennem effektiv SEO.

Fra formodninger til data

Vi elsker tal og statistik. De giver os mulighed for at skabe bedre resultater og arbejde smartere. Konkret oplever vi, sammen med vores kunder, stor succes med at måle og optimere digital marketing med afsæt i data.

Samtidig er der i dag specialiserede værktøjer og muligheder, så vi gennem marketing kan hente værdifuld viden om kundernes adfærd, som vi kan bruge i salgsindsatsen fremadrettet. Dermed kan salg og marketing arbejde tættere sammen.

Bestil bogen om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche fra Essens Kommunikation.

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info