Sociale medier

Brug sociale medier professionelt og skab synlige resultater

Dine kunder og kontakter er også på sociale medier. Vi hjælper dig med at få succes på sociale medier ved at fokusere på både strategi og lavpraktik. Dermed undgår du at spilde tid og penge på bare at holde din profil i gang.

Masser af B2B-potentiale med sociale medier

Muligheden for at være synlig i kundernes newsfeed, med målrettet annoncering for overskuelige budgetter, gør sociale medier meget attraktiv for B2B-virksomheder.

Sociale medier udvikler sig konstant med nye teknologier og funktioner. Denne kompleksitet er med til, at stadig flere virksomheder overlader det til specialister for at sikre, at deres budskaber når frem til de rette modtagere.

Styrk salg igennem jeres digitale netværk

Der er værdi i et godt netværk og professionelle netværksrelationer – særligt inden for B2B. Derfor har mange virksomheder en virksomhedsprofil på LinkedIn, ligesom de fleste medarbejdere også har en personlig profil.

Her ligger et stort potentiale i at udnytte LinkedIns muligheder for at skabe synlighed, trafik til website, leadgenerering og stærkere kunderelationer.

Kom i gang eller op på næste niveau

I Essens har vi hjulpet flere B2B-kunder på tværs af brancher med at arbejde professionelt med sociale medier.

Vi er jævnligt ude hos virksomheder med oplæg om LinkedIn og kick-off for medarbejderne, så de forstår værdien af selv at være aktive, og hvad de kan gøre for at sætte deres faglige relationer i spil på LinkedIn.

Dermed kan virksomheden bruge medarbejdernes netværk som en konkurrencefordel, når det gælder leadgenerering og rekruttering.

Bestil bogen om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche fra Essens Kommunikation.

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info