Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi

Gør det klart for jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, hvor I er på vej hen. Vi hjælper jer med at holde fokus, så I får mest ud af jeres marketingbudget.

Derfor er marketing ingenting uden en strategi

Et utal af medier og marketingbegreber byder sig til, og som virksomhed kan det være fristende at kaste sig over dem alle. Marketing er aldrig et formål i sig selv. Det handler altid om at styrke jeres virksomhed med fokus og retning mod de forretningsmæssige mål.

Hvor skal I hen? Hvis det er uklart for jer, er det også uklart for jeres kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere. Det kræver fokus og retning at komme sikkert fra A til B. Derfor starter marketing altid med en klar strategi.

Brug strategi til at forene marketing og salg

I Essens slår vi et slag for at forene marketing og salg og nedbryde silotanken mellem medier og de mange marketingbegreber. Marketing handler helt enkelt om at tiltrække, bearbejde eller fastholde kunder.

Vi arbejder hver dag med B2B-kommunikation og marketing på alle relevante medieplatforme og kanaler, så vores kunder kommer nærmere deres forretningsmæssige mål. Det er det, vi som bureau og samarbejdspartner arbejder på – og naturligvis det – vi bliver målt på.

En strategi der skaber resultater

Strategien er enkel: Få en strategi, og få mest ud af dit marketingbudget. Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber tydelige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring. Få vores nyhedsbreve eller følg os på LinkedIn.

Klik her og bestil Essens' nye bog om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche

Vil du vide mere om B2B-marketing i industrien og den tekniske branche?

Vi har siden 2003 arbejdet med B2B-marketing, og vi har stor erfaring med at optimere vores kunders digitale tilstedeværelse i forhold til deres forretningsmæssige mål.

Det har vi skrevet en bog om. Den kan du bestille her.

Lad os tage en snak om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til.

Mette Nissen Pedersen

Partner i Essens Kommunikation
Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info