Visuel identitet

Skiller I jer ud i markedet?

Få en stærk og målrettet visuel identitet, der skaber genkendelighed i markedet. Vi hjælper med at udvikle et grafisk design, der klart kommunikerer, hvem I er, og hvad I står for.

Vis hvem I er med en stærk visuel identitet

Kreativitet bevæger verden fremad og har igennem tiden opbygget stærke brands med en genkendelig visuel identitet. Her fungerer logoet ofte som virksomhedens hjerte og er et af flere elementer bag en stærk visuel identitet.

Med afsæt i strategisk forarbejde er en stærk visuel identitet solidt forankret i virksomhedens mission, vision og værdier, hvilket er med til at skabe en samlet profil på tværs af medier.

Godt grafisk design er god kommunikation

Formålet med et godt grafisk design er at forstærke dine budskaber gennem det visuelle udtryk. Derfor skal det grafiske design tilpasses de medier, det anvendes i.

I Essens har vi solid erfaring og ægte kærlighed til det grafiske fag. Vores målsætning er, at det grafiske design skaber værdi – ved at det formidler, engagerer og inspirerer til handling.

Grafisk design der sætter sig fast – og på tværs

Professionelt grafisk design er kernen i vores arbejde, og sammen med vores kunder har vi skabt løsninger, der dækker alt fra brevpapir til messestand og webdesign, applikationer, film og animationer. Vores løsninger er altid baseret på vores kunders specifikke behov. Vi har altid vores kunders mål for øje – uanset størrelsesforhold.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Mette Nissen Pedersen

Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Få vores bog og læs meget mere om B2B-marketing, der styrker salg

Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi arbejder med B2B-marketing i industrien og den tekniske branche? Modtag vores bog og få samtidig vores nyhedsmail med både praktiske tips og indsigt i vores viden om B2B-marketing.