Social selling

Vi hjælper jer med at indfri potentialet med social selling ved at fokusere på strategi og lavpraktik.

Der er værdi i gode relationer og faglig ekspertise – særligt inden for B2B, hvor intern aktivering er afgørende for at opnå succes med social selling.

Social selling handler om, at jeres sælgere er aktive og synlige på de sociale medier, og bruger deres digitale relationer og faglige ekspertise til at skabe værdi for jeres virksomhed. Hos Essens hjælper vi jer i gang med social selling på LinkedIn, så I kan styrke jeres salg igennem jeres digitale netværk.

Med oplæg om LinkedIn og kick off for medarbejderne hjælper vi jer med, hvordan I sætter jeres faglige ekspertise og digitale relationer i spil på LinkedIn, så I kan opnå digital synlighed i markedet, øget trafik til jeres website, effektiv leadgenerering og stærkere kunderelationer.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Vi hjælper jer med at arbejde professionelt med sociale medier, så I kan indfri potentialet med social selling.

Strategi

Sociale medier udvikler sig konstant med nye teknologier og funktioner. Vi hjælper med at fastlægge mål og retning, så I får mest ud af mulighederne med social selling.

Kick off

Vi hjælper ofte B2B-virksomheder i gang på LinkedIn med et kick off for medarbejderne, hvor de får en fælles forståelse for værdien af at indtage rollen som faglig influencer.

Indhold

Vi er med jer fra planlægning af årshjul og udvikling af indhold til den lavpraktiske eksekvering og tracking af performance, der giver jer målbare resultater.

Værsgo! Modtag vores e-bog om, hvordan I bliver kendte for det, I er gode til med B2B-marketing

Vil du vide mere om vores tilgang til B2B-marketing, og hvordan I opnår målbare resultater? Download vores e-bog og få samtidig vores nyhedsmail med meget mere om B2B-marketing.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info