Sådan sikrer du flotte billeder til dit LinkedIn-post

Har du lagt et post på LinkedIn og forsøgt at uploade et billede, som ender i et mærkeligt format? Eller måske står billedet forvrænget eller uklart, når man klikker på det? Måske har du helt opgivet at få grafik med? Så er du absolut ikke alene. Men fortvivl ikke, for her giver vi dig 3 gode råd til, hvordan du sikrer, at dine billeder eller grafik fremstår professionelt hver gang.

Her er de 3 gode råd

Følger du disse tre enkle steps, lover vi, at du opnår et flot billede/grafik til dit LinkedIn-post:

  1. Brug KUN billeder/grafik, der er taget/tilpasset et horisontalt format.
  2. Vil du sikre, at din modtager rent faktisk afkoder billedets eller grafikkens budskab, kan du med fordel bruge formatet 1200×627 px.
  3. Rækkefølgen er afgørende, hvis du vil have indlejret et link i dit billede. Så når du opretter dit post, skal du starte med at indsætte dit link. LinkedIn henter herefter automatisk et billede fra den landing page, som du henviser til. Det billede kan du erstatte med et nyt billede i formatet 1200×627 ved at klikke på blyanten. Når dit billede er indsat, kan du skrive din tekst og publicere dit post.

Styrk dit budskab med billeder og grafik

Det er vigtigt, at du bruger visuelt materiale som billeder eller grafik, der understøtter din tekst, overskrift eller dit link. Først og fremmest skaber godt visuelt materiale opmærksomhed i LinkedIns Newsfeed.

Ved at fungere som en stopeffekt kan billedet være med til at pirre modtagerens nysgerrighed og dermed være afgørende for om dit nyhedspost bliver set, læst og ikke mindst klikket på. Derudover understøtter gode billeder budskabet i din tekst, således at din pointe fremstår endnu mere klart for modtageren.

Brugen af grafik og billeder sikrer dig altså endnu mere synlighed i brugerens feed, og øger dermed din chance for, at brugeren aktivt forholder sig til det. Og det er jo trods alt en af de primære målsætninger med dit post.

Er du og dine sælgere klædt på til social selling?

Vi har holdt over 100 foredrag og seminarer, hvor vi har belyst nye teknologier, konkurrenceparametre og best practices inden for social selling på LinkedIn. Kontakt os og lad os tage en snak og se, hvordan vi kan vinkle et fagligt indspark til jeres næste møde eller arrangement.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.