SoMe for B2B

Styrk salg med jeres digitale netværk. Vi hjælper jer med at indfri potentialet med social selling ved at fokusere på strategi og lavpraktik.

SoMe er også for B2B. For der er værdi i gode relationer og faglig ekspertise – særligt inden for B2B, hvor sælgernes synlighed på LinkedIn er afgørende for at opnå succes med social selling.

Social selling handler om, at jeres sælgere er aktive og synlige på de sociale medier, og bruger deres digitale relationer og faglige ekspertise til at skabe værdi for jeres virksomhed. Hos Essens hjælper vi jer i gang med social selling på LinkedIn, så I kan styrke jeres salg igennem sælgernes digitale netværk.

Med oplæg om LinkedIn og et kick off for medarbejderne hjælper vi jer med, hvordan I sætter jeres faglige ekspertise og personlige relationer i spil på LinkedIn. Målet er, at sælgere og virksomhed opnår digital synlighed, stærkere kunderelationer og flere kvalificerede leads.

Flere ambitiøse SMV’er har succes med deres proaktive indsatser – og flere skal med

Download vores e-bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med B2B-marketing og LinkedIn.

Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

Tag gerne kontakt

Mette Nissen Pedersen
Partner

Telefon: (+45) 70 229 149
E-mail: mette@essens.info

Vi hjælper jer med at arbejde professionelt med sociale medier, så I kan indfri potentialet med social selling.

Strategi

Sociale medier udvikler sig konstant med nye teknologier og funktioner. Vi hjælper med at fastlægge mål og retning, så I får mest ud af mulighederne med social selling.

Kick off

Vi hjælper ofte B2B-virksomheder i gang på LinkedIn med et kick off for medarbejderne, hvor de får en fælles forståelse for værdien af at indtage rollen som faglige influencers.

Indhold

Vi er med jer fra planlægning af årshjul og udvikling af indhold til den lavpraktiske eksekvering og tracking af performance, der giver jer målbare resultater.

Vi hører, hvad I siger og skaber resultater på tværs af medier

1.

Viden og indsigter

Hvor er I nu og hvor vil I hen? Vi stiller skarpt på jeres ambitioner og sætter os ind i jeres forretning og muligheder i markedet.

2.

Strategi og målsætning

Hvem vil I gerne I kontakt med og hvornår? Sammen målretter vi jeres ambition og med en køreklar plan, sikrer vi fokus i mål og retning.

3.

Design og produktion

Bliv kendte for det I er gode til. Med tekst og billeder udvikler vi klare budskaber og design på tværs af aftalte medier og kontaktpunkter.

4.

Eksekvering og optimering

Vi elsker tal og statistik, det flytter fokus fra formodninger til fakta. Vi er med hele vejen fra praktisk eksekvering til optimering af effekt.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv B2B-marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.

  Mette Nissen Pedersen – Partner i Essens Kommunikation – B2B-marketing

  Tag gerne kontakt

  Mette Nissen Pedersen
  Partner

  Telefon: (+45) 70 229 149
  E-mail: mette@essens.info