Fra virksomhedsidé til ny identitet

Professionelle kompetencer inden for møbeldesign og indretning samt stærke relationer opbygget over 20 år i branchen, udgør fundamentet for virksomhedsidéen i KITO & Co.

En af de svære beslutninger i en opstartsfase er: “Hvad skal virksomheden hedde?” Hvis konkurrenceparameteret er branchens kendskab til stifter af virksomheden, vil dette ofte være det naturlige valg for navngivning. Samtidig skal navnet have karakter for at skille sig ud, så det opnår genkendelighed og sætter sig fast i kundernes bevidsthed.

No place like work

I Essens har vi i samarbejde med KITO & Co udviklet en virksomhedsprofil, hvor navngivning og tagline formidler virksomhedens dynamiske setup og samtidig fokuserer på værdiskabelse hos kunderne. Virksomhedens profil er udviklet så den fungerer på tværs af platforme og er blevet eksekveret med solidt fokus på de salgsfremmende aktiviteter og præsentationsmaterialer.

Få en skarpere brandprofil

Hos Essens Kommunikation arbejder vi fokuseret med B2B-marketing inden for industrien og den tekniske branche. Vi hjælper vores kunder med effektiv branding, der styrker deres profil og relationer i markedet.

Se flere af vores cases her.

Få vores bog og læs mere om ambitiøse SMV’er, der får succes med proaktiv marketing og om hvordan salgsstrategier kan effektiviseres med proaktive markedsindsatser.