Vær synlig og styrk relationen til dine kunder

Facebook og LinkedIn er effektive medier, der kan bringe dig top of mind hos kunderne. Vi har samlet 5 tips til, hvordan du med enkle tiltag og de rette virkemidler opnår større synlighed og kommer tættere på dine kunder med sociale medier.

1. Brug medarbejderne til at nå jeres kunder

Du vil sikkert hellere selv læse en nyhed, der er liket af din ven Jørgen, end en nyhed fra hans virksomhed? Gør det derfor til en intern kultur, at medarbejderne altid liker jeres nyhedsopslag på Facebook og LinkedIn. Det styrker den personlige relation til kunderne.

2. Fortæl de gode historier fra hverdagen

Dine kunder er også bare mennesker, som er nysgerrige og foretrækker de personlige historier på sociale medier. Lav ikke kun opslag om produktnyheder, men også når I har interne aktiviteter i huset, kundearrangementer eller når en medarbejder har jubilæum. Det skaber en mere personlig relation mellem jer og jeres kunder.

3. Gør det nemmere med et årshjul

Opslag på sociale medier behøver ikke være en breaking news. Du kan i virkeligheden planlægge meget indhold i forvejen ved at tematisere opslag efter virksomhedens kerneområder og skrive dem ind i et årshjul. Dermed bliver det nemmere at håndtere og prioritere sociale medier i det daglige arbejde.

4. Brug billeder til at vise hvem I er

Et billede skaber mere opmærksomhed, når du scroller igennem et newsfeed. Så husk at få taget billeder ved arrangementer og aktiviteter og brug dem til at understøtte jeres historier. Billeder af medarbejdere eller relevante personer er de mest effektive på sociale medier.

5. Mål og optimér på kundekontakten

Lad os være ærlige: Du er ikke selv herre over, hvor meget respons, dine opslag får. Brug tal og statistik til at måle jeres resultater. Justér løbende jeres strategiske sigte og optimér på hverdagens lavpraktik som medarbejderinvolvering, håndtering af billeder og erfaringer med de gode historier fra hverdagen.

Lad os hjælpe jer med at se de muligheder, der skaber synlige resultater. Vi deler gerne vores viden og erfaring i nyhedsbreve eller du kan følge os på LinkedIn.

B2B-marketing der styrker dit salg

Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Strategi

Strategi

Strategien er enkel: Få en klar strategi.

Branding

Branding

Er I kendt for det, I er gode til?

Grafisk design

Grafisk design

Skil jer ud med en stærk og målrettet visuel identitet.

Digital marketing

Digital marketing

Udnytter I jeres digitale potentiale?

marketing-automation

Marketing automation

Er du klar, når dine kunder er klar?

Kampagner

Kampagner

Sæt fokus. Det styrker jeres bundlinje.

Social

Sociale medier

Undgå at spilde tid og penge på SoMe.

E-mail marketing

E-mail marketing

Styrk jeres kontakt med kunderne.

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering

Er I klar, når kunderne spørger Google?

Dét, der
giver værdi
for dig

Vi sætter os ind i din forretning og involverer os i din virkelighed. Vores mission er at styrke din virksomhed med marketing – internt og eksternt.
Vi er med dig hele vejen fra det strategiske fokus til den operationelle eksekvering, hvor hverdagens lavpraktik er afgørende for din og dermed vores succes.

Faglig grundighed og nysgerrighed er ligeværdige drivere i vores arbejde. Det går stærkt i dag. Udviklingen holder os på tæerne. Og giver os lysten til at være nysgerrige og udvikle os. Vi kan simpelthen ikke la’ vær’!
Vi har naturligvis altid dit mål for øje. Og leverer løsninger baseret på dine specifikke behov. Uanset størrelsesforhold.